Coaching

IMG_7813

Vil du skabe forandringer og nå mål?

Coaching er et stærkt redskab til at nå mål, skabe gode og bedre relationer, og til at lære dig selv at kende. Brug coaching til at blive bevidst og målrette. Du bruger måske ikke dine potentialer, eller måske ved du ikke ved hvad du vil med dit liv, eller du har brug for et karriereskifte. Brug coaching til at blive bevidst om dine værdier, potentialer og passioner. Coaching er et super stærkt redskab til at få en rød tråd i livet og til at finde ud af hvad der driver en og ikke mindst til at skabe de resultater du ønsker.

Jeg bruger coaching til at spille dig god, og finde dit indre kort.

U-turn: Giv dit liv et U-turn, bliv bevidst og få styr på dit indre kort. Der kan være flere elementer i dit liv der skal sparres på. Bliv bevidst om dine værdier, passioner og drivkrafter. Find den røde tråd, få en større livskraft, og få styringen tilbage i dit liv. Sæt dig mål og bliv klogere på dig selv. 7 lektioner 3.995 kr.
Denne udgave vil også være en god ide til dig der er på vej ud af stres, og skal finde tilbage, eller rettere finde en stærkere udgave af dig selv (ikke terapeutisk men coachende)
Parcoaching: Få en bedre forståelse for hinanden, og lev lykkeligere sammen end tidligere. Prioriter jeres forhold og sæt det på dagorden. Sæt fælles mål, og få respekten og gnisten tilbage i parforholdet. Er forholdet blevet lidt koldt og trist, eller er der for mange misforståelser mellem jer, så vil disse lektioner rydde op og sætte retning for jer igen. Også til par som synes det kører meget godt. 5 lektioner af 1,5 time 4.500 kr.

Til kvinden: har du glemt at være kvinde? Måske er der gået for meget mor i den. Eller du befinder dig i en mandeverden hvor de maskuline sider er lagt mere synlige og prioriteret. Find din feminine sider frem og få mere gennemslagskraft, bliv bevidst, mere attraktiv for din partner og på jobmarkedet. Det handler om at finde ind til kvinde du er og blive strækkere og mere klar i fremtoning og person. 5 lektioner 2.995 kr.

Enkelt coaching sektioner af 60 minutter 650 kr.

INFO: SKRIV TIL JANE VIKSØ: JGV@LIVE.DK. RING PÅ MOBIL 41318982

images